professzionális
ügynökség

sk
hu

Rólunk:“Amikor 2014-ben, közel tíz évnyi reklámkivitelezésben eltöltött év után megfogalmazódott bennem a saját vállalkozás ötlete, célom volt egy professzionális signmaking cég megalapítása. Ez a sokak számára idegen kifejezés a reklámok kivitelezését takarja és ez az amiben különbözünk a hagyományos reklámcégektől. Holott képesek vagyunk a teljeskörű igények kiszolgálására a reklámok minden terén, értem ez alatt a grafikai tervezést, kis- és nagyformátumú nyomtatás bebiztosítását, a mi fő profilunk a reklámok kiragasztasa illetve felszerelése lett. Ügyfeleink túlnyomó részét reklámügynökségek képezik, akik vagy nem rendelkeznek saját szakemberekkel, vagy csak egyszerűen a mi szaktudásunkra bízzák a plakátok kiragasztását, vagy kirakatok illetve az autók brandingelését és így tovább...

Az igényeknek megfelelően folyamatosan fejlődünk és bővülünk. A jelen időkben 4 országban dolgozunk rendszeresen. Mindez nem lenne lehetséges a munkatársaim odaadó munkája nélkül, akiknek ezúton is köszönöm, hogy a legjobbat nyújtják magukból és mindig számíthatok a szakértelmükre.”

Kocsis Tamás - ügyvezető

Főbb
tevékenységeink:

  • Nagyformátumú plakátok (billboardok, bigboardok, stb.,) kiragasztása, akár garanciával!
  • Kirakatok, üzlethelységek, gépjárművek brandingelése
  • 3D logók felszerelése
  • Fényreklámok felszerelése
  • Reklámtáblák felszerelése valamint ezek igény szerinti tervezése és nyomtatása ill. gyártása
  • Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal.

  • Tekintettel arra, hogy a nap túlnyomó részében terepen vagyunk, nem tudunk azonnal reagálni a levelekre, telefonhivasokra, de igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül válaszolni, visszacsörögni.

Klienseink:

előző

előző

következő

következő